Original on Transparent.png

Wok bestellen in Breda

Laat je verrassen door de smaken van Zuidoost-Azië door een heerlijk gerecht uit de wok te bestellen bij Happy Noodle in Breda. Al onze gerechten zijn volgens authentiek recept bereid met verse ingrediënten – dat proef je! Door alle ingrediënten te wokken op hoog vuur houden we smaken en sappen intact, zodat jij optimaal geniet.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Wat voor soorten wok zijn er te bestellen bij ons in Breda?

Het maakt niet uit wat jouw smaak is, want we hebben voor ieder wat wils wanneer het op oriëntaalse smaken aankomt. Ben je een liefhebber van pittig eten? Bestel dan de noodles met pittig rundvlees! Bestel er meteen een Bintang bij, zodat je het perfecte genietmoment binnen handbereik hebt. Wil je ook nog een bite bij je gerecht uit de wok bestellen, lekker voor een avondje op de bank in Breda? Bestel vers gemaakte loempia’s als een side dish.

Gun jezelf het gemak en bestel een van onze wokgerechten

Wil je graag een smaakvol gerecht uit de wok bestellen in Breda? Je kunt het vanaf 16.00 uur bij ons afhalen aan de Markendaalseweg, maar we leveren de noodles ook graag bij je thuis. Bekijk het menu, kies je favoriete wokgerecht en plaats je bestelling. Dit kan online en via 06-18696899.

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE