top of page
Original on Transparent.png

Noodles met groente in Breda

De ervaren koks bij Happy Noodle hebben verstand van noodles met groente en bereiden graag jouw gerecht in ons restaurant in Breda. Verse ingrediënten met aromatische kruiden in een eigen getrokken, heerlijke runder- of kippenbouillon. Onze noodles met groente zijn niet alleen lekker, maar ook heel voedzaam en worden met veel aandacht en zorg gemaakt.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

De lekkerste noodles met groente vind je in Breda

Houd je van milde smaken of heb je zin in een pittige maaltijd? De noodles met groente maken wij in verschillende stijlen in ons restaurant in Breda. Zo is er voor ieder wat wils. Ook bieden wij extra’s aan om je maaltijd helemaal af te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ons Bintang bier en onze lekkere Pangsit goreng. Wat betreft noodles met groente bieden wij verschillende mogelijkheden aan in ons restaurant in Breda. Zo kies je uit:

Al onze noodles worden speciaal voor jou gemaakt met de meest smaakvolle ingrediënten, zodat jij tijdens en na de maaltijd je avond tevreden doorbrengt.

Bel nu of bestel online voor afhaal of thuisbezorging

Geef je bestelling nu aan ons door en onze koks gaan meteen aan de slag om je noodles met groente klaar te maken in Breda. Bel ons op 06-18696899 of bestel online. Parkeren voor de deur is mogelijk en wij zijn vanaf 16.00 uur bereikbaar. Geniet ervan en eet smakelijk!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page