Original on Transparent.png

Oriental gerechten bestellen Breda

Ben jij een fan van Oriental cuisine en wil je graag smaakvolle gerechten bestellen die je kunt afhalen of thuisbezorgd worden bij jou in Breda? Dan staan de chef-koks van Happy Noodle voor je klaar. Wij staan bijvoorbeeld bekend om onze noodlegerechten, die we volledig volgens authentiek recept klaarmaken met verse ingrediënten en heerlijke specerijen. Of je nu van mild of pittig houdt, wij hebben het perfecte Oriental-gerecht op het menu!

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Welke Oriental gerechten zijn er allemaal te bestellen bij ons in Breda?

De Oriëntaalse keuken omvat verschillende Aziatische kookstijlen, zoals Koreaans en Indonesisch. Bij Happy Noodle maken we een combinatie van al deze Oriental cuisine-stijlen om de lekkerste gerechten te maken die je bij ons in Breda kunt bestellen en afhalen. Bij veel van onze gerechten wokken we de ingrediënten voor optimale smaakbeleving en behoud van sappen, zodat je bij iedere hap geniet van jouw favoriete eten. Op ons menu vind je een verscheidenheid aan gerechten, met onder andere ramen noodles, krupuk en pangsit goreng voor de liefhebber.

Bestel je favoriete Oriëntale gerechten voor thuisbezorging of afhaal

Heb je moeite met een keuze tussen alle Oriental-gerechten die je bij ons kunt bestellen of wil je graag je bestelling bij ons afhalen aan de Markendaalseweg in Breda? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-18696899. We geven je graag tips welke gerechten het best bij jouw smaak passen en denken met je mee wanneer je de Oriëntaalse gerechten het best kunt afhalen. We zijn dagelijks vanaf 16.00 uur bereikbaar!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE