top of page
Original on Transparent.png

Noodles met rund in Breda

Heb je zin in noodles met rund en ben je in Breda of omgeving? Bij Happy Noodle maken wij de lekkerste noodles in Zuidoost-Aziatische stijl. De noodles zijn smaakvol door onze goede ingrediënten, zelf getrokken bouillons en koks die verstand hebben van noodles. Onze noodles kunnen zowel pittig als mild gegeten worden, met de keuze uit verschillende ingrediënten. Om je noodles compleet te maken, worden er heerlijke, verse groenten aan toegevoegd. Overweeg ook zeker de extra’s, zoals onze pangsit en ons Bintang-bier.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Heerlijke noodles van dé specialist in Breda

Happy Noodle heeft, naast een uitgebreid menu, een ideale bereikbaarheid. Je kan voor de deur parkeren en je aromatische noodles met rund en verse groenten ophalen bij ons in Breda. Ook is het mogelijk om je bestelling te laten bezorgen, zodat je zonder moeite in het comfort van je eigen huis van je noodles geniet. Heb je trek in andere noodles dan die met rund en ben je in of nabij Breda? We verkopen ook:

Bestel nu om af te halen of te laten bezorgen

Happy Noodle is dagelijks vanaf 16.00 uur voor je geopend voor afhaal. Heb je honger en zin gekregen in noodles met rund en in de buurt van Breda centrum? Bel nu naar 06-18696899 om je bestelling door te geven om het af te halen in ons restaurant in Breda. Of geef online je bestelling door voor thuisbezorging.

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page