Original on Transparent.png

Loempia’s bestellen in Breda

Loempia’s zijn misschien wel een van onze populairste extra’s die je kunt bestellen en afhalen voor jouw smaakvolle maaltijd in Breda. Wanneer je onze loempia’s bestelt, krijg je twee versbereide loempia’s met een zelfgemaakte vulling van garnalen en groenten. Lekker om te dippen in een chilisausje, maar ook zonder extra saus zijn ze ontzettend smaakvol! Wanneer bestel jij heerlijke loempia’s bij ons?

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

De lekkerste loempia’s bestellen – afhalen of thuisbezorging in Breda

Wat maakt onze loempia’s zo bijzonder? Dat is erg simpel: hun smaak! Wij streven bij ieder gerecht dat we maken, van Indonesische gerechten tot onze krupuk[MvHGNMB1] , naar authentieke smaakbeleving door verse ingrediënten en kruiden te gebruiken. Onze chef-koks staan iedere dag met veel plezier in de keuken om ingrediënten te wokken, dressings te maken en loempia’s te vouwen zodat jij geniet van heerlijk Aziatisch eten. Als je op zoek bent naar de lekkerste loempia’s in de wijde omgeving van Breda, dan kies je ervoor om ze te bestellen bij Happy Noodle – wij bezorgen ze bij je thuis of je komt ze afhalen aan de Markendaalseweg!

Stil je lekkere trek met onze loempia’s

Zijn alleen onze noodles met Chashu niet genoeg en wil je nog een lekkere bite voor erbij? Kies er dan voor om de loempia’s van ons menu te bestellen, kom ze afhalen of laat ze bezorgen bij jou in Breda! Bel je bestelling door naar 06-18696899 of bestel online. Kom je de loempia’s bij ons in Breda afhalen? Dan staan we vanaf 16.00 uur voor je klaar!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE