top of page
Original on Transparent.png

Loempia’s bestellen in Breda

De heerlijkste loempia’s kun je bestellen en afhalen bij ons in Breda. Wanneer je onze loempia’s bestelt, krijg je twee vers bereide exemplaren met een zelfgemaakte vulling van garnalen en groenten. Lekker om te dippen in een chilisausje, maar ook zonder extra saus zijn ze ontzettend smaakvol! Wanneer ga jij heerlijke loempia’s bij ons in Breda bestellen?

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

De lekkerste loempia’s bestellen – afhalen of thuisbezorging in Breda

Wat maakt onze loempia’s zo bijzonder? Dat is erg simpel: de smaak! Wij streven bij ieder gerecht dat je bij ons in Breda kunt bestellen, zoals onze loempia’s, naar authentieke smaakbeleving. Dit doen we door verse ingrediënten en kruiden te gebruiken voor ons Aziatische eten. Onze chef-koks staan iedere dag met veel plezier in de keuken om wokgerechten te bereiden, dressings te maken en loempia’s te vouwen. Dus als je op zoek bent naar de lekkerste loempia’s in de wijde omgeving van Breda, dan kies je ervoor om ze te bestellen bij Happy Noodle – wij bezorgen ze of je komt ze afhalen aan de Markendaalseweg! Dankzij de parkeerplaats kun je eenvoudig met de auto komen vanuit omliggende plaatsen.

Stil je lekkere trek met onze loempia’s

Zijn alleen onze noodles met Chashu niet genoeg en wil je nog een lekkere bite voor erbij? Kies er dan voor om de loempia’s van ons menu te bestellen, kom ze afhalen of laat ze bezorgen bij jou in Breda! Bel je bestelling door naar 06-18696899 of bestel online. Kom je jouw Indonesisch eten en de loempia’s bij ons in Breda afhalen? Dan staan we vanaf 16.00 uur voor je klaar!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page