top of page
Original on Transparent.png

Noodles met Chashu in Breda

In ons restaurant bestel je smaakvolle, voedzame noodles met Chashu en is er keuze uit thuisbezorging of afhaal in Breda. Chashu is heerlijk gekruid, opgerold spek en wordt naast onze noodles geserveerd met verse kruiden en groenten. Probeer het en wees aangenaam verrast door de smaken die onze koks met veel aandacht hebben samengesteld.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Voedzame en lekkere noodles met Chashu bij ons in Breda

Happy Noodle maakt voor jou de lekkerste noodles met Chashu in Breda en omgeving. Onze noodles zijn gemaakt in Zuidoost-Aziatische stijl en worden geserveerd in onze eigen getrokken runder- of kippenbouillon. Naast onze overheerlijke noodles met Chashu, staat op onze uitgebreide menukaart ook noodles met kip en lekkere extra’s zoals Tahu goreng. Wij zijn wij heel makkelijk te bereiken om je bestelling af te halen in het centrum van Breda. Parkeren voor de deur is geen enkel probleem.

Geef nu je bestelling door en geniet er thuis van

Dagelijks vanaf 16.00 uur staan wij voor je klaar om je noodles met Chashu te bereiden, zodat jij thuis van je maaltijd kan genieten in Breda of omgeving. Twijfel niet en bel nu naar 06-18696899 om je bestelling aan ons door te geven. Ook online bestellen is mogelijk. Geniet van je gerecht!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page