top of page
Original on Transparent.png

Aziatisch bestellen en afhalen in Breda

Ben jij gek op Aziatisch eten en wil je dit graag bestellen en afhalen bij een restaurant in Breda waar ze de beste gerechten voor je bereiden? Dan gaan de chef-koks van Happy Noodle jou ontzettend gelukkig maken! Bij ons in Breda kun je het meest smaakvolle Aziatische eten bestellen, van pittige runderbouillon met sappig vlees tot een milde bouillon boordevol groenten.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Lekker Aziatisch eten bestellen en afhalen in Breda – geniet van al onze gerechten!

Noodles zijn wellicht een van de meest klassieke Aziatische gerechten die je bij ons in Breda kunt bestellen en afhalen. Onze chef-koks zijn iedere dag in de weer om alle smaken tot hun recht te laten komen, zodat jij iedere keer een intense smaakbeleving hebt bij onze oriëntaalse gerechten. Bij ons in Breda kun je verschillende Aziatische gerechten bestellen en afhalen om thuis te eten, of je nu in deze stad of elders woont. Online bekijk je eenvoudig ons menu. Enkele Aziatische gerechten die je bij ons in Breda kunt bestellen zijn:

  • Pangsit goreng

  • Tahu goreng

  • Krupuk udang

Wandel door Breda en kom Aziatische gerechten afhalen bij ons

Bezoek je voor een dag de binnenstad van Breda en krijg je opeens zin om Aziatisch eten te bestellen, zoals onze loempia’s? Dat is heel begrijpelijk! Gelukkig zijn wij gevestigd op loopafstand van het Bredase stadscentrum, zodat jij snel je favoriete Aziatische gerechten, zoals noodles met kip, bij ons kunt afhalen. Geef op voorhand even je bestelling door, dan ben je vanaf 16.00 uur welkom om je noodles af te halen!

Plaats je bestelling

Kun je niet wachten om de smaken van Azië te ervaren? Aziatisch eten kun je eenvoudig bestellen en thuisbezorgd krijgen, maar je kunt de gerechten ook afhalen bij ons aan de Markendaalseweg in Breda. Je kunt voor de deur parkeren als je met de auto reist. Happy Noodle makes you happy! Je kunt Aziatisch eten bestellen via de website of contact opnemen met ons restaurant in Breda via 06-18696899.

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page