Original on Transparent.png

Aziatisch bestellen en afhalen in Breda

Ben jij gek op Aziatisch eten en wil je dit graag bestellen en afhalen bij een leuke plek in Breda waar ze de beste gerechten voor je bereiden? Dan gaan de chef-koks van Happy Noodle jou ontzettend gelukkig maken! Bij ons vind je de meest smaakvolle Aziatische gerechten, van pittige runderbouillon met sappig vlees tot een milde bouillon boordevol groenten.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Lekker Aziatisch eten bestellen in Breda – geniet van al onze gerechten!

Noodles zijn wellicht een van de meest klassiek Aziatische gerechten die je bij Happy Noodle in Breda kunt bestellen en afhalen. Onze chef-koks zijn iedere dag in de weer om alle smaken tot hun recht te laten komen, zodat jij iedere keer een intense smaakbeleving hebt van onze oriëntaalse gerechten. Noodles zijn wellicht een van de meest klassiek Aziatische gerechten die je bij Happy Noodle in Breda kunt bestellen en afhalen – misschien is het zelfs wel ons favoriete eten! Ons menu staat er dan ook vol mee. Enkele andere klassieke Aziatische gerechten die je bij ons in Breda kunt bestellen zijn:

  • Pangsit goreng

  • Tahu goreng

  • Krupuk udang

Wandel door Breda en kom Aziatische gerechten afhalen bij ons

Loop je door de binnenstad van Breda en krijg je opeens cravings om Aziatisch eten te bestellen, zoals onze loempia’s en noodles met kip? Dat is heel begrijpelijk! Gelukkig is Happy Noodle gevestigd op loopafstand van het Bredase stadscentrum, zodat jij snel je favoriete Aziatische gerechten bij ons kunt afhalen. Geef op voorhand even je bestelling door, dan ben je vanaf 16.00 uur welkom om je happy noodles af te halen!

Plaats je bestelling met Aziatische lekkernijen

Kun je niet wachten om de smaken van Azië te ervaren? Aziatisch eten kun je eenvoudig bestellen en thuisbezorgd krijgen, maar je kunt de gerechten ook afhalen bij ons aan de Markendaalseweg in Breda. Happy Noodle makes you a happy noodle! Plaats je bestelling via de website of neem contact met ons op via 06-18696899.

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE