top of page
Original on Transparent.png

Indonesisch eten bestellen in Breda

Indonesisch eten is bij ons te bestellen en af te halen in Breda. Het staat bekend om één ding: intense smaakbeleving! De Indonesische keuken is levendig, kleurrijk en smaakvol dankzij het slimme gebruik van kruiden en specerijen op de ingrediënten. Dat willen we bij Happy Noodle eer aandoen door iedere dag met plezier de keuken in te gaan en de lekkerste gerechten voor jou te bereiden!

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Smaakvol Indonesisch eten bestellen en afhalen in Breda

Indonesische gerechten zijn ontzettend populair en dat merken wij bij Happy Noodle ook! Door heerlijke combinaties te maken met oriëntaalse smaken krijg jij de lekkerste gerechten om thuis van te genieten. Ons Indonesisch eten kun je bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen of je komt het zelf afhalen aan de Markendaalseweg in Breda. Loop je dus door de binnenstad en krijg je spontaan zin in een lekker wokgerecht? Geef je bestelling door, dan zorgen wij dat je jouw Indonesisch eten, zoals vers bereide loempia’s, bij ons in Breda kunt afhalen! Onze chef-koks gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Kies jouw favoriete Indonesische gerechten uit ons menu

Zie je het niet zitten om vanavond zelf te koken of krijg je trek tijdens je uitstapje in Breda? Wij helpen je uit de brand. Je kunt heerlijk Indonesisch eten bestellen bij ons in Breda – kom je het zelf afhalen of bezorgen we bij jou thuis? Het is allemaal mogelijk! Bekijk het menu en plaats je bestelling online of via 06-18696899. Maak het af met een koude Bintang en een extra portie kroepoek voor de complete beleving.

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page