Original on Transparent.png

Indonesisch eten bestellen in Breda

Indonesisch eten is bij ons te bestellen en af te halen in Breda. Het staat bekend om één ding: intense smaakbeleving! De Indonesische keuken is levendig, kleurrijk en smaakvol dankzij het slimme gebruik van kruiden en specerijen op de ingrediënten. Dat willen we bij Happy Noodle eer aandoen door iedere dag met plezier de keuken in te gaan en de lekkerste gerechten voor jou te bereiden!

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Smaakvol Indonesisch eten bestellen en afhalen in Breda

Indonesische gerechten zijn ontzettend populair en dat merken wij bij Happy Noodle ook! Door heerlijke combinaties te maken met oriëntaalse smaken krijg jij de lekkerste gerechten om thuis van te genieten. Ons Indonesisch eten kun je bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen of je komt het zelf afhalen aan de Markendaalseweg in Breda. Loop je dus door de binnenstad en krijg je spontaan zin in een lekker wokgerecht of versbereide loempia’s? Geef je bestelling door, dan zorgen wij dat het klaarstaat voor je! Onze chef-koks gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Kies jouw favoriete Indonesische gerechten uit ons menu

Zie je het niet zitten om vanavond zelf te koken, maar wil je wel lekker eten op tafel zetten? Happy Noodle helpt je uit de brand. Je kunt heerlijk Indonesisch eten bij ons bestellen – kom je het zelf afhalen of bezorgen we bij jou in Breda? Het is allemaal mogelijk! Bekijk het menu en plaats je bestelling via 06-18696899 of online. Maak het af met een koude Bintang en een extra portie krupuk voor de complete beleving.

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE