top of page
Original on Transparent.png

Noodles met garnalen in Breda

Kan je niet wachten om noodles met garnalen te eten zoals ze die ook maken in Zuidoost-Azië, maar dan in Breda? Zoek niet verder, want Happy Noodle maakt met de hulp van ervaren koks de lekkerste, meest aromatische noodles met garnalen in het centrum van Breda.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

De heerlijkste noodles met garnalen vind je bij ons in Breda

Wij maken met onze verse ingrediënten de lekkerste noodles met garnalen, noodles met kip, rund en noodles met Chashu in Breda. Voor iedere smaak hebben wij iets te bieden, van pittig tot mild en altijd met heerlijk verse groenten. Naast onze noodles met garnalen, hebben wij ook extra’s op onze menukaart staan zoals ze die in Zuidoost-Azië ook maken, maar dan gewoon in het gezellige Breda. Nog een extraatje is dat je gewoon voor de deur van Happy Noodle kan parkeren.

Bestel nu je noodles online of bel ons

Wij snappen dat je zin hebt gekregen in noodles met garnalen, dus als je je in Breda of omgeving bevindt, maken wij je bestelling met veel plezier klaar. Je plaatst je bestelling door te bellen naar 06-18696899, maar het is ook mogelijk om je bestelling online door te geven. Wij komen het graag bezorgen, maar als je in de buurt bent, kan je het vanaf 16.00 uur bij ons afhalen op de Markendaalseweg. We zien je graag zo!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page