top of page
Original on Transparent.png

Noodles met kip in Breda

De lekkerste noodles met kip zijn te vinden bij Happy Noodle, gevestigd in het centrum van Breda. We staan bekend om verse ingrediënten, ervaren koks en smaakvolle, zelf getrokken bouillons. Je noodles worden met aromatisch gekruide soepen helemaal naar jouw smaak gemaakt, of je nu van pittige of milde smaken houdt. Er is voor ieder wat wils.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Kies noodles met kip van het uitgebreide menu van ons restaurant in Breda

Onze noodles zijn te verkrijgen met kip, rund, Chashu en garnalen en maken wij met liefde in ons restaurant in Breda. Zowel afhalen als thuisbezorging is mogelijk. Er worden verse groenten en kruiden aan toegevoegd voor de ultieme smaakbeleving. Heb je zin in iets extra’s bij je noodles? Voeg dan Emping Belinjo of Krupuk Udang toe. Onze noodles met kip en milde soepen worden in Breda gemaakt door koks die verstand hebben van noodles. Aan je gerecht worden onder andere verse bouillon en pak choi toegevoegd. Dat maakt onze noodles met kip en verse groenten, naast smaakvol, ook heel gezond. Heb je meer trek in noodles met garnalen? Bekijk dan ons uitgebreide menu.

Bel nu of bestel online

Heb je geen zin om weg te gaan? Geen probleem, je kan je bestelling namelijk online doorgeven of bellen naar 06-18696899. Wij gaan met veel plezier voor je aan de slag. Ook het afhalen van noodles met kip is mogelijk in ons restaurant in Breda. We zijn elke dag geopend vanaf 16.00 uur. Dankzij de parkeerplaats voor de deur kunt u gerust met de auto komen, bijvoorbeeld als u niet in Breda woont.

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE

bottom of page