Original on Transparent.png

Noodles bestellen in Breda

Ben je op zoek naar de lekkerste noodles om te bestellen in Breda en omgeving? Kijk niet verder, want bij Happy Noodle helpen we je met veel plezier verder. Heb je je noodles het liefst pittig of mild, met kip of toch liever met garnalen? Wij hebben een uitgebreide menukaart, zodat jij jouw favoriete noodles kan bestellen.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Ervaren koks bereiden de noodles die je kunt bestellen bij ons restaurant in Breda

Ons restaurant maakt ons uniek door de koks die veel verstand hebben van noodles. Wij maken onder andere noodles met verse groenten en bestellen en afhalen gaat bij ons in Breda heel gemakkelijk. Blijf je graag thuis vanavond en ben je van plan noodles te bestellen die tot aan je deur worden bezorgd? Onze koks en bezorgers gaan direct voor je aan de slag. Jouw noodles worden met veel aandacht klaargemaakt met verse ingrediënten en onze eigen getrokken kippen- of runderbouillon. Bekijk onze uitgebreide menukaart.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je noodles online

Heb je geen zin om vanavond nog de deur uit te gaan? Dat komt goed uit, want wij komen graag langs met de noodles die je gemakkelijk bij ons kan bestellen in Breda en omgeving. Je bestelt eenvoudig en snel door te bellen naar 06-18696899. Online bestellen is ook mogelijk. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 16.00 uur. Tot zo!

Kom het afhalen in ons restaurant in Breda

Bestellen en afhalen kan al vanaf 16:00!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE