Original on Transparent.png

Noodles afhalen in Breda

Ons restaurant maakt noodles afhalen in het centrum van Breda zeer gemakkelijk dankzij de goede bereikbaarheid. Je kan namelijk voor de deur parkeren. Vind je het toch fijner om thuis te blijven? Dan komen onze bezorgers graag bij je langs met je bestelde maaltijd.

info@happynoodle.nl

06-18696899

Markendaalseweg 68

4811 KD

Breda

Smaakvolle en vers bereide noodles afhalen in Breda

Ga je vanavond ramen noodles bij ons afhalen in Breda? Kies van onze uitgebreide menukaart en geniet thuis van de gerechten die onze koks met liefde voor je hebben gemaakt. Onze noodles zijn bereid met verse producten en runder- of kippenbouillon die zelf is getrokken. Dit maakt jouw maaltijd zeer smaakvol en voedzaam. Van noodles met garnalen tot kip: wij hebben voor iedereen wat lekkers. Iets extra’s naast je noodles is ook zeker mogelijk. Eet er bijvoorbeeld loempia’s of krupuk bij en maak je ervaring compleet.

Bestel makkelijk en snel je noodles

Noodles afhalen in het centrum van Breda gaat makkelijk en snel doordat Happy Noodle aan een autoweg zit met parkeergelegenheid voor de deur. Bel nu naar 06-18696899 om je bestelling door te geven. Blijf je toch liever thuis? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij doen aan thuisbezorging zodat je verder nergens meer over hoeft na te denken. Wij zijn geopend vanaf 16.00 uur. We zien je graag zo!

Fresh Noodle

SOUTH-EAST ASIAN CUISINE